de campercrew

bij de boswachter

In bomen klimmen, kampen bouwen en vuur maken zijn de favoriete bezigheden van onze kroost. Wanneer er een campertripje op het programma staat is het voor hen pas compleet wanneer er zakmessen, verrekijkers en een vuurmaker aan te pas komen. In Nederland hebben ze daar de perfecte plaatsjes voor, je kunt er namelijk logeren bij de boswachter. Op natuurkampeerterrein De Vlagberg bij het Brabantse dorpje St. Anthonis is boswachter Wessel Pruissen je gastheer. Onze kroost vermaakte zich een weekend lang in het speelbos, waar ze niet alleen natuurlijke speeltoestellen vonden maar ook voldoende takken, mos en schors voor een eigen kamp. Aan de vuurplaats werden er smeuïge marshmallows gegrild en we genoten met z’n allen van een heerlijke barbecue. Zelfs de wandeling in de buurt was er eentje vol avontuur: we vonden speeltoestellen met water en een heus overzetvlot. Wat is het toch heerlijk dat er nog plaatsjes bestaan waar wifi en playstionspelletjes niet gemist worden en kinderen lekker vuil kunnen worden. * Wel jammer dat het vuur maken beperkt wordt tot de ingerichte vuurplaatsen en ook volgens strenge regels. *

De Vlagberg, Heideweg 1 (voor navigatie Bosweg 42) 5845 EN, Sint Anthonis

www.logerenbijdeboswachter.nl

Klik op de foto om te bladeren

1 Comment

Comments are closed.

instagram