de campercrew

Wolvenkinderen

Dit boek is een echte aanrader. Het inspireert en motiveert, doet goesting krijgen in buiten spelen, vuil worden en lekker eten. Veel lees- en kijkplezier! – de campercrew

Dit is een vuil verhaal. Een smerig boek. Bijdehand tweedehands. Want dit verhaal is al gemaakt en bespat. Geplooid en beklad. Gegraven en ontdekt. Dit verhaal kun je voelen, proeven, ruiken en horen. 

Dit is een verhaal zonder hoofdpersonages. Niemand is de goeie, niemand is de slechte. En verwacht zeker niet dat iemand je gaat vertellen wie wint of wie verliest. Want waarom zou je naar helden gaan zoeken als je er zelf een kan zijn? 

Dit boek schreeuwt om niet klakkeloos gekopieerd te worden. Integendeel. Want enkel apen apen apen na. Blader erdoorheen en blijf hangen bij wat je aanspreekt. Of zet je kinderen op schoot en blijf stilstaan bij de pagina’s die hen boeien. En vertel over de avonturen uit je eigen jeugd.

Trek samen naar buiten en maak van onze spelletjes jullie spelletjes. Mix onze recepten met jullie recepten. Tover ons verhaal om tot jullie verhaal. 

Onze superhelden van later groeien vandaag. En echte helden dragen vuile broeken. Echte helden staan weer op als ze vallen. Echte helden zoeken oplossingen, samen, zodat alles beter wordt. En leuker. In hun eigen wereld. 

Inspiratie voor avonturen, buiten koken en veel meer! Wolvenkinderen is een collectie recepten en activiteiten voor kinderen jonger dan 100 jaar. Dresscode: outdoors!


Auteurs: Roosje Koninckx & Richard Van der Vieren
Aantal pagina’s: 209
ISBN: 9789090313849
Hardcover

instagram