de campercrew

kidsproof amsterdam

We staan op en realiseren ons dat we dit weekend niets gepland hebben. Geen werk, niets sociaals. Wel zin om iets leuks te doen met het gezin, misschien een citytrip? Het hoognodige wordt bijeen gegrabbeld en met onze camper vertrekken we richting Amsterdam. We parkeren de camper op de kleurrijke en gezellige camping Zeeburg waar alle faciliteiten aanwezig zijn die we nodig hebben. Met de tram rijden we de Amsterdamse straten door en wandelen verder langs de grachten.  Zalige slenterdagen door deze stad waar je toch nooit genoeg van kan krijgen. We winkelen, bezoeken, eten en drinken en genieten van ons korte uitje.  Een aanrader met (jonge) kinderen is het Nemo Science Museum. Tram of boot brengen je tot daar en er kan geëxperimenteerd en uitgetest worden à volonté. Hier ben je makkelijk een dagje zoet. Een restaurant biedt je een smaakvolle lunch. Een topper, ook voor de ouders.

www.campingzeeburg.nl

Zuider IJdijk 20
1095 KN Amsterdam GPS: 52°21’54.50 N / 4°57’34.00 E

www.nemosciencemuseum.nl

instagram