de campercrew

Paklijst met baby, peuter & pubers

Reizen met een camper is fun, maar wat neem je zoal mee met een baby en een peuter? En vooral: wat laat je beter thuis? Net zoals met het opstellen van een geboortelijst heb je ook bij het inpakken voor een camperreis met jonge kinderen al snel té veel spullen mee.  Toch is het belangrijk om creatief te zijn onderweg en zo overbodige kilo’s te vermijden (maximum gewicht, weet je wel). 

Zo vervang je een verzorgingskussen door een handdoek, die berg je op in de kast en zo heb je niet de hele tijd een onhandig ding rondslingeren in je beperkte ruimte. Dat is dan ineens ook weer goed voor je gemoedsrust. Double check!

Met pubers heb je dan weer voldoende entertainment nodig voor onderweg en zorg er natuurlijk ook voor dat ze geen honger moeten lijden: anders is het gegarandeerd zeuren geblazen. Als het aan hen lag, dan namen we vooral wifi mee, maar dat is voor ons dan weer een no go. Benieuwd wat wij zoal mee nemen? Download dan hier onze handige paklijst met baby & peuter of die met pubers. Printen, inpakken en afvinken. Fijne camperreis allemaal!

paklijst-met-baby

paklijst-met-puber

1 Comment

Comments are closed.

instagram