de campercrew

nooit meer kou

Vul je materiaal aan met volgende spulletjes en je zult nooit meer kou lijden tijdens een kampeertripje in de herfst of winter!

Kamperen zonder kou

Ook in de herfst en winter is kamperen ongelofelijk plezant.  De natuur is prachtig, je hebt heel wat campings bijna voor jou alleen en je hebt hoegenaamd geen last van vervelende muggen.  Wat je wél moet doen is je lekker inpakken tegen de kou.  How to?

  • Kies voor natuurlijke materialen zoals wol en dons, die houden je heerlijk warm. Fjällraven kiest met zijn Down Promise voor een beperkt aantal boerderijen waar de dons een bijproduct is van de voedselketen.  Ze stellen het welzijn van de dieren voorop en volgen het hele productieproces met arendsogen. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen wanneer je wegkruipt in je lekker comfortabele jas. 

Mijn all-time favoriet is de Expedition Pack Down Hoodie. Heerlijk licht maar toch super warm!

€ 309,95 op www.fjallraven.com

  • Zoals mijn grootmoeder altijd zei is het belangrijk om je ‘uiteindes’ warm te houden.  Een muts, wanten en warme sokken zijn dus geen overbodige luxe.  Ik kies ook hier resoluut voor wol. Woolpower pakt deze winter uit met práchtige nieuwe kleuren. Op de camping mag je er toch ook wat mooi uitzien, toch? Én de wrist gaiters zijn heel handig bij het koken op het kampvuur.

€ 28, voor verkooppunten check woolpower.se

  • Kou lijden doe je meestal wanneer je stilzit en het kampvuur verwarmt alleen je voorkant. Daar hebben ze bij Stoov iets op gevonden: een stoveke voor uw derrière! In plaats van op een koude campingstoel zit ik nu op de  draadloze Big Hug warmtedeken. Deze mag van mij nu eens de award voor campinguitvinding van de eeuw winnen. Kamperen zonder koude rug en billen, I’m in

€ 129,95 op www.stoov.com

Ontdek ook onze favoriete campings om vureke stook te doen.

instagram