de campercrew

Win een goboony camperweekend!

Start to camper met de campercrew & Goboony

Mrs C(orona) zorgt ervoor dat we vliegvakanties nog even aan onze neus voorbij zien gaan, maar niet getreurd, een tripje met een camper kan even plezant en avontuurlijk zijn. Denk aan alle voordelen: geen stress om op tijd op de luchthaven te zijn én je bent zeker dat je terug thuis geraakt. Wij zijn helemaal fan en de camperaars op het geweldige deelplatform Goboony ook. Nu jij nog!

Goboony is een online platform waarin lokale campereigenaren en reizigers die op zoek zijn naar het ultieme #vanlife avontuur bij elkaar worden gebracht. Net als de campercrew willen zij zoveel mogelijk mensen laten delen in de camperlove. Het is hun missie om in 2025 jaarlijks 1 miljoen mensen in Europa de ultieme vrijheid van het reizen met een camper te laten ervaren. Huplakee.

Krijg jij pretlichtjes in je ogen en vlinders in je buik telkens wij een wegdroomfoto met #vrijheidblijheid posten? Dacht je bij het zien van De Columbus met Wim Lybaert steevast: “oh, dat wil ik ook!”? Wil je ’s ochtends wakker worden op een idyllisch plaatsje, met je tenen in het gras genieten van een vers eitje en dan pas bedenken hoe de reis verder gaat?

Rij dan met de campercrew & Goboony het avontuur tegemoet: een verlengd weekend lang brengt jouw tijdelijke huis op wielen je naar waar je maar wilt. Je doorkruist pittoreske dorpjes, bolt gezapig langs uitgestrekte landschappen en stopt wanneer je maar goesting hebt voor een picknick in het groen. Of wil je liever op citytrip? It’s up to you.

Ook twijfelaars dagen we uit. Ben jij die controlefreak die denkt dat het te traag, te duur of niet comfortabel genoeg is om met een camper te reizen? Probeer het gewoon eens uit en laat je overrompelen door de rust en eenvoud van het camperleven. Wat heb je tenslotte te verliezen?

–> Hoe je precies kans maakt om te winnen, lees je hieronder.

Ik doe mee!

Like onze post op Facebook of Instagram en vertel waarom jij precies wil winnen. Ga met je gezin, hond of lekker alleen? En waar gaat jouw droomtrip naartoe? Doe maar eens zot en tag vrienden en vriendinnen die je ook een rustgevend camperweekend gunt.

Delen in je stories of op je feed vinden we zo lief, dat we je belonen door je een extra deelname te gunnen. Zo gaat jouw naam twee keer in onze pot. Als je dan ook nog Goboony en de campercrew volgt, worden wij daar helemaal blij van. Camperlooooove!

Meedoen kan tot 27 maart, een onschuldige kinderhand trekt uit alle inzendingen de gelukkige winnaar.

What’s to win?

Waarvoor je nu precies al die moeite zou doen?

Een campercrew fan mag tussen 15 april en 31 mei 2021 een lang weekend op pad met een camper naar keuze uit het Goboony aanbod. Ga je voor de VW Goboony bus, of een superdeluxe camper voor je gezin? Aan jou de keuze!*

Wordt jouw inzending geselecteerd als winnaar? Dan krijg je als opdracht mee een kort verslagje te maken van je reis (heb je niet zo’n vlotte pen, no worry’s: we’ll help you out!) en enkele foto’s te nemen. Jullie verhaal verschijnt dan op de campercrew en op de website van Goboony (like a pro!).

*weekend weg t.w.v. € 500 met een maximum van 5 dagen.

Opgepast: misschien raak je wel verslaafd aan #camperlife!

Veel succes & let’s share the freedom!

http://www.goboony.be

instagram