de campercrew

voor het eerst op reis met een mobilhome

Cindy & co wonnen een campertrip met de campercrew & Goboony

Het aantal enthousiaste deelnemers aan onze winactie met Goboony was groot en dat was te begrijpen: wie wil er nu geen gratis campertrip ter waarde van € 500 winnen?! Jammer genoeg kon er maar 1 gelukkige winnaar zijn. Of wacht nee, er bleken vier gelukkige winnaars te zijn, want uiteraard mocht Cindy’s gezin meegenieten van de allereerste camperervaring!

Cindy: “Yes, het langverwachtte verlengde weekend was aangebroken.  We gingen ons allereerste mobilhome avontuur aan.  Onze kindjes, Jax en Oscar (8 en 6jaar), keken er enorm naar uit.  Door corona waren we geneigd om in België te verblijven.  De ideeën gingen van Ardennen tot de Belgische kust maar de vraag was groot en het aanbod was hierdoor beperkt.  Tot op het laatste nippertje hebben we getwijfeld maar uiteindelijk besloten we naar het mooie Limburg te trekken. ”

Take-away camper

Dankzij de vriendelijke ondersteuning en uitleg van de verhuurder, konden we veilig en wel vertrekken.  Een huis op 4 wielen, dat was wennen om mee te rijden maar wonder boven wonder is dit eigenlijk snel een gewoonte.  Na het inladen van de mobilhome (we hadden online een checklist gevonden die als leidraad diende) vertrokken we richting Limburg. 

Bestemming? Doeternietzotoe

Samen met een ander gezin met hun caravan gingen we dit avontuur aan.  We hadden niet veel plannen enkel genieten van het gevoel van vrijheid. Aangezien we de eerste avond geen camping hadden gevonden, hebben we gekampeerd bij kennissen in hun tuin en wat blijkt, zelfs dit voorval is voor de kinderen een echt avontuur.  Zij genieten van het samenzijn, de nieuwe omgeving en de gezelligheid die samenhoort bij de mobilhome.

We maakten enkele uitstappen zoals het prachtige LaBiomista, een openluchtexpositie met tal van kunstwerken van Koen Vanmechelen.  We vonden makkelijk parkeerplaats en genoten met volle teugen.   We bezochten de C-Mine in Genk en ook daar was het heerlijk vertoeven.

Kids camping

De tweede dag vonden we dan een familiecamping.  Eentje met zwembad, speeltuin, springkussen…  Alle faciliteiten om de kinderen te vermaken.

Ik schrok wel even van de hoeveel mobilhomes, tenten, busjes die er stonden op een aantal m2…  Laten we eerlijk zijn, het is niet meteen mijn kijk op het idyllische kamperen maar ik vind de community en de samenhorigheid die onder de kampeerders leeft, een zeer fijn gevoel.  Het lijkt een soort van ruis die heerst over de camping en dat maakt me blij.  Met je blote voeten rondlopen, BBQ, samenzijn, buitenleven…  Dat is voor ons waar reizen voor een mobilhome voor staat. 

Dankjewel Goboony, dankjewel de campercrew!

Dankuwel campercrew & Goboony voor deze leerrijke en vooral geweldige ervaring!  Wij kunnen dit enkel aanraden aan iedereen die zin heeft voor avontuur en geniet van het buitenleven.  Enige vorm van structuur en voorbereiding zou ik wel adviseren.  Vaak zijn campings op voorhand gereserveerd maar dan zijn er via de app Park4night een aantal mogelijkheden zoals parkings die voorzien zijn voor mobilhomes.

Liefs, Cindy & co!

Zélf kriebels gekregen voor je eigen camperavontuur? Check dan de Goboony website voor een camper op maat van jouw avontuur. En hou zeker onze instagram pagina in de gaten voor nieuwe winacties!

3 Comments
Geef een reactie
*
*
*

instagram