de campercrew

Go Goboony!

Begon jij helemaal te watertanden bij het zien van onze Schotland foto’s op instagram, waarbij wij op pad gingen met een Goboony camper? Onze kortingscode is inmiddels opgebruikt, maar uiteraard mag je hier af en toe nog wel eens een nieuwe actie verwachten!

Je eigen droomavontuur beleven?

Goboony, wasda? Goboony is een platform waar verhuurders en huurders elkaar kunnen vinden. Een beetje de airbnb voor motorhomes, quoi. Je hebt als huurder keuze uit meer dan 5400 campers en busjes, daar zit vast en zeker tussen wat je zoekt.

Omdat wij jou helemaal verlekkerd hebben gemaakt, willen we jou ook zo’n fantastische trip onder de sterren gunnen.

Klik HIER en dan kom je op de Goboony boekingspagina.

Ben jij ook klaar voor een waanzinnig avontuur?

Veel camperplezier!!

Liefs, de campercrew

Geef een reactie
*
*
*

instagram