de campercrew

7 goede voornemens voor kampeerders

2020 komt eraan, dus is het tijd voor wat goede voornemens. Dat je er meer op uit moet trekken, dat staat vast. Kamperen is namelijk het mooiste, leukste, gezelligste wat er is. Maar wat kan er nog meer op je lijstje staan voor volgend jaar?

1. Kampeer elk seizoen

Je moet niet alleen meer kamperen, vergeet ook het cliché dat kamperen alleen leuk is in de zomer. Een kleurrijk herfstweekend of kamperen in de sneeuw is net heel bijzonder!

2. ontmoet nieuwe mensen

Kamperen is een fantastische manier om gelijkgestemde zielen te ontmoeten. Kids die samen spelen & terwijl bij een aperitiefje camperavonturen delen, het schept meteen een band.

3. ga eens wildkamperen

Zweden en het groene noorden van Spanje hebben één ding met elkaar gemeen: je kunt er geweldig vrij overnachten met je camper. Een idyllisch plekje helemaal voor jou alleen. Mooier wordt kamperen niet!

4. vergeet je telefoon

Doe eens van digital detox en laat je telefoon een kampeerweekend achterwege. Duw op de knop uitzetten en denk niet meer aan het werk, e-mails of je social media volgers die je op de hoogte moet houden. Gegarandeerd zijn jouw batterijen OOK helemaal opgeladen.

5. neem iemand mee op kampeertrip

Spread the love: neem eens iemand mee die nog nooit gekampeerd heeft. Zorg ervoor dat hij of zij alle vooroordelen over kamperen vergeet. Wie weet heb je er achteraf een kampeervriend bij.

6. ontdek iets nieuws

Of het nu een nieuwe bestemming is, of een ander kampeermiddel: er is zoveel moois en leuks te ontdekken. Kom uit je comfortzone en kies voor een totaal nieuw land of voor een busje wanneer je normaal met een luxe camper kampeert. Wedden dat je zo’n nieuwe ervaring nooit meer vergeet?

7. geniet van quality time door samen te koken

Kampeerkost saai, simpel en eentonig? Nee hoor, benut de tijd die je hebt om eens gezellig met z’n allen te koken. Op het kampvuur of de gasbarbecue, dat maakt niet uit. Er zijn zoveel lekkere dingen die je kunt klaarmaken, zoals een lekkere sudderpot, vers gebakken brood of zoete kampvuurhoorntjes. Receptjes vind je op onze pagina Camperfood.

En wat zijn jouw goede voornemens voor het komende jaar? Deel ze met ons op instagram!

instagram